Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans när du handlar för minst 1000 kr

Citron

Citron

Att börja dagen med ett glas citronvatten innan frukost har länge varit en daglig rutin för hälsomedvetna. Citron är bland annat rikt på C-vitamin och polyfenoler, och flera ämnen i citron fungerar som antioxidanter.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Skippa läsken – släck törsten med citron

Alla våra produkter är helt utan tillsatt socker, men citron innehåller dessutom försvinnande lite naturligt förekommande socker. RÅ Frisk (med citron och ingefära) innehåller så lite som 0,5 g socker per 100 g, och 1,6 g kolhydrater per 100 g, vilket gör att den passar utmärkt i en lågkolhydratkost. Den klassas också som sockerfri.

Hos oss hittar du citron i RÅ Frisk och RÅ Ingefära. RÅ Ingefära är vår rivigaste shot – perfekt att kickstarta dagen med! RÅ Frisk innehåller citron, 2 % ingefära och vatten. Den passar bäst att späda ut med vatten, men går också att ta som shot för den som tycker RÅ Ingefära är lite väl rivig.

Blanda med kolsyrat vatten för en osötad och helt naturlig läsk

Även om vissa citron-fantaster kan äta citroner som de är, är det nog för de allra flesta för surt i smaken. En riktigt favorit för oss på RÅ är att blanda 1 del RÅ Frisk med 3 delar kolsyrat vatten. Den fantastiska smaken från solmogna citroner tillsammans med en liten touch av ingefära gör den till en helt oslagbar törstsläckare. Den är inte bara ett nyttigare alternativ till läsk eller saft (som ofta innehåller mycket socker och andra tillsatser), den är dessutom helt naturligt god!

Även RÅ Ingefära går utmärkt att blanda med vatten och dricka som måltidsdryck eller lyxig alkoholfri drink. Kolla in vårt recept på Ginger Beer →

Alla våra produkter på flaska och bag-in-box är helt osötade och utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt kaliumsorbat och natriumbensoat för ökad hållbarhet.

Köp dryck med citronjuice online

I webbutiken kan du köpa citrondryck som fått en liten hint av ingefära och juice med ingefära och citron. Vi har också juiceblandningar där lite citronjuice tillför fräsch syra. Drycker som innehåller citronjuice är inte bara gott, det är också ett självklart val för den hälsomedvetna. Näringsämnen och polyfenoler är mest hälsosamma när de kommer från naturliga råvaror.

Citrondryck på flaska eller bag-in-box

Det finns flera storlekar på förpackningar med citrondryck att välja mellan. En liten shot som är en perfekt start på dagen, en glasflaska med 50 cl dryck eller en rejäl bag-in-box så att hela familjen får smaka. Citrondrycken kan avnjutas som den är eller blandas med stilla eller kolsyrat vatten. En dryck med fräsch smak av solmogna citroner och lite hetta från ingefära, perfekt som måltidsdryck eller törstsläckare!

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

13 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. RÅ | Ingefära på shot, 65 ml Ingefära på shot, 65 ml
    65 ml
    20,00 kr
Visa som Rutnät Lista

13 Varor

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.