Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Handla för 1000 kr och få gratis hemleverans!

Kundklubb

Samla poäng i vår kundklubb

Visste du att du får bonus på varje köp du gör hos oss? Tidigare behövde du vara inloggad för att använda dina bonuspoäng, men från och med nu kommer vi istället skicka ut en rabattkod till dig med e-post när du har bonuspoäng att använda. Rabattkoden anger du i kassan och du behöver inte vara inloggad för att utnyttja din bonus.

För tillfället kan du inte se dina bonuspoäng under Mitt konto. Om du vill veta hur många poäng du har är du välkommen att kontakta kundtjänst så hjälper vi dig!

Så räknas bonuspoängen

Du behöver inte logga in eller skapa ett konto för att samla bonuspoäng när du handlar, dina bonuspoäng registreras automatiskt och kopplas till den e-postadress du anger i kassan.

För varje krona du handlar får du 1 poäng, och när du samlat ihop 2000 poäng får du en bonuscheck värd 100 kr som du kan använda när du handlar i vår webbshop. Bonuschecken skickas med e-post och är giltig i 6 månader. 

Vad händer med poängen som blir över?

De poäng som blir över efter att 2000 poäng har dragits behåller du självklart! Låt oss säga att du efter ett köp har totalt 2050 poäng. 2000 av dessa poäng omvandlas då till 100 kr rabatt, och resterande 50 poäng behåller du för fortsatt samlande. Poängen sparas i ett år från införskaffandet. Du måste alltså samla ihop minst 2000 poäng inom ett års tid för att kunna utnyttja dina poäng.

© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 60215 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.