Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans vid köp över 1000 kr!

Kundklubb

Uppdateringar i vårt bonuspoängsystem

Vi vill alltid belöna dig som trogen kund med bra priser och erbjudanden. Därför har vi tidigare haft ett bonussystem som belönat våra lojala kunder. Nu förändras dock de tekniska förutsättningarna, och vårt system stödjer inte längre denna hantering. Detta sker samtidigt som nya förändringar är på gång i GDPR-lagen, vilka påverkar hur kunduppgifter får lagras. Mot denna bakgrund har vi beslutat att avveckla bonussystemet på vår e-handelssida.

 

Dina nuvarande bonuspoäng

Om du redan har samlat bonuspoäng: ingen oro! Du kan fortfarande använda dina intjänade poäng och bonuscheckar fram till sista april nästa år. Vi uppmuntrar dig att dra nytta av dem innan de upphör att gälla.

För tillfället kan du inte se dina bonuspoäng under Mitt konto. Om du vill veta hur många poäng du har är du välkommen att kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

Vad gör vi i stället?

Trots att bonuspoängen försvinner, kommer vi att fokusera på att erbjuda attraktiva rabatter och spännande kampanjer, särskilt på våra populära boxar. Vi ser fram emot att ge dig ännu fler skäl att handla hos oss. Vi förstår att förändringar kan väcka frågor. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller behöver mer information.

 

Tack för att du är en värdefull del av RÅ-Familjen.© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.