Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Handla för minst 1000 kr och få fri hemleverans!

Kundklubb

Uppdateringar i vårt bonuspoängsystem

Vår önskan har alltid varit att det ska löna sig att vara trogen kund hos oss. Därför har vi haft ett bonussystem som belönat våra lojala kunder. Nu förändras dock de tekniska förutsättningarna, och vårt system stödjer inte längre denna hantering. Samtidigt är nya förändringar på gång i GDPR-lagen, vilket påverkar hur kunduppgifter får lagras. Mot denna bakgrund har vi beslutat att avveckla bonussystemet i vår webbshop.

Dina nuvarande bonuspoäng

Om du redan har samlat bonuspoäng: var inte orolig! Du kan fortfarande använda dina intjänade poäng och bonuscheckar fram till sista april 2024.

För tillfället kan du inte se dina bonuspoäng under Mitt konto. Om du vill veta hur många poäng du har är du välkommen att kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

Vad gör vi i stället?

Trots att bonuspoängen försvinner kommer vi att fokusera på att erbjuda attraktiva rabatter och spännande kampanjer, särskilt på våra populära boxar. Vi ser fram emot att ge dig ännu fler skäl att handla hos oss. Vi förstår att förändringarna kan väcka frågor. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller behöver mer information.


Tack för att du är en värdefull del av RÅ-Familjen.
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.