Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 150 kr

Vi fyller 5 år! Det firar vi med vår bästa kampanj nånsin. Rabatt på alla boxar – från 99 kr! Till kampanjen →

Kundklubb

Nytt och förenklat bonussystem!

Visste du att du får bonus på varje köp du gör hos oss? Tidigare behövde du vara inloggad för att använda dina bonuspoäng, men från och med nu kommer vi istället skicka ut en rabattkod till dig på e-post när du har bonuspoäng att använda. Rabattkoden anger du i kassan och du behöver inte vara inloggad för att utnyttja din bonus.

För tillfället kan du inte se dina bonuspoäng under Mitt konto. Detta beror på ett tekniskt fel som kommer lösas inom kort.

Vad händer med mina bonuspoäng från gamla systemet?

För att göra övergången smidig har vi avrundat dina poäng uppåt och omvandlat dem till en bonuscheck. Därefter nollställs dina poäng och du börjar samla på nytt enligt vårt nya system. 

Du som har innestående bonus ska redan ha fått ett mejl med din bonuscheck. Om du inte fått mejlet, kolla skräpposten. Kontakta annars kundtjänst så hjälper vi dig! 

 

Så räknas bonuspoängen

För varje krona du handlar får du 1 poäng. Du behöver inte logga in eller skapa ett konto för att samla bonuspoäng när du handlar, dina bonuspoäng registreras automatiskt och kopplas till den e-postadress du anger i kassan.

Tidigare hade vi en bonustrappa som innebar att ju mer poäng du samlat på dig, desto högre värde per krona fick poängen. Nu kommer vi istället ha ett fast poängsystem där 2000 poäng alltid är värt 100 kr.

När du samlat ihop 2000 poäng får du ett mejl med en rabattkod värd 100 kr som du kan använda när du handlar i vår webbshop. Rabattkoden är giltig i 6 månader. 

Vad händer med poängen som blir över?

De poäng som blir över efter att 2000 poäng har dragits behåller du självklart! Låt oss säga att du efter ett köp har totalt 2050 poäng. 2000 av dessa poäng omvandlas då till 100 kr rabatt, och resterande 50 poäng behåller du för fortsatt samlande. Poängen sparas i ett år från införskaffandet. Du måste alltså samla ihop minst 2000 poäng inom ett års tid för att kunna utnyttja dina poäng.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.