Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans när du handlar för minst 1000 kr

Blåbär

Blåbär

RÅ Blåbär på flaska och bag-in-box är 100 % blåbärsjuice – inget annat. Smakmässigt är den en stor favorit bland både vuxna och barn, och den är dessutom full av antioxidanter och andra näringsämnen. Vi använder oss av blåbär som växer vilt i de svenska skogarna.

Blåbär är en av Sveriges vanligaste växter, och riset uppskattas täcka omkring sjutton procent av landets yta. Blåbär används ofta i saft, sylt och bakverk, men vill vi få i oss det nyttiga från bären är det bäst att äta dem som de är – eller dricka som ren pressad juice.

Ett svenskt superbär med fantastiskt god smak

Blåbär har många fantastiska egenskaper – blåbärssoppa har till exempel länge varit en huskur för magsjuka. På apoteket säljs blåbär i tablettform för de som vill ta del av blåbärens egenskaper. Men är du ute efter både de goda egenskaperna och den härliga smaken är RÅ Blåbär en oslagbar vinnare. Den passar utmärkt att dricka som morgonjuice, till fikat istället för vanlig saft eller utblandad med kolsyrat vatten som en osötad och naturlig läsk.

Vilda blåbär är en mycket bra källa till biologiskt aktiva ämnen med exempelvis antioxidativa effekter, bland annat tack vare sina antocyaniner som också ger bären dess färg. Blåbär innehåller dessutom K-vitamin.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Blåbärsjuice av 100 procent svenska blåbär

RÅ Blåbär är en av få juicer på marknaden som innehåller 100 % blåbär. Vi använder oss av blåbär som har vuxit vilt i skogarna i Norrbotten och Västerbotten. Det ljusa somrarna i norra Sverige ger bären många soltimmar – vilket bidrar till ett ökat näringsinnehåll jämfört med om de vuxit i mörkare delar av världen.

Vi använder oss bara av de bästa bären. I många andra drycker, sylt och liknande produkter använder man andrasorteringen av bären för att hålla priset nere. Vår högsta prioritering är istället att endast använda de bästa råvarorna för att kunna garantera en så god och näringsrik produkt som möjligt. Bären fryses direkt efter plockning och rensas frysta för att sedan skickas till pressning. Vi pastöriserar juicen för att få en säker och hållbar produkt.

Köp nyttig blåbärsjuice och blåbärsdryck online

Blåbär innehåller trots sin lilla storlek en massa antioxidanter. Blåbärsjuice är en dryck som både smakar och gör gott. En nyttig dryck av naturliga råvaror. Njut av den rena blåbärssmaken hos blåbärsjuice som inte innehåller tillsatt socker eller sötningsmedel.

En favorit hos både barn och vuxna. Vår blåbärsjuice av råpressade blåbär pastöriseras vilket ger lång hållbarhet utan konserveringsmedel. Den tappas på 50 cl-glasflaska eller bag-in-box som rymmer 3 liter.

Hälsosamt val med mer blåbär i din kost

Det finns många fördelar med att inkludera blåbär i kosten. Att dricka blåbärsjuice är ett enkelt sätt att göra ett hälsosamt val. Vilda, svenska blåbär är bäst tycker vi när vi gör RÅ Blåbär. Drick blåbärsjuicen som den är till frukosten, mellanmålet eller middagen.

Du kan också blanda ut den med stilla eller kolsyrat vatten för ett hälsosamt alternativ till sötad saft eller läsk. Prova gärna att blanda den i havredryck, smoothie eller gröt.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.