Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans när du handlar för minst 1000 kr

Råvaror

För att kunna göra näringsrika och goda juicer och drycker krävs det riktigt bra råvaror. Vi använder bara noga utvalda frukter, bär och grönsaker från odlare eller svenska skogar.

Köp nyttig juice utan tillsatt socker online

I webbutiken kan du hitta en mängd juicer och drycker. Gemensamt för dem är att de inte innehåller något tillsatt socker eller sötningsmedel. Våra naturliga råvaror av hög kvalitet ger en hälsosam och välsmakande juice.

Vi har juicer av endast en råvara, som blåbärsjuice och granatäpplejuice, vi har också spännande juiceblandningar av populära råvaror som rödbeta, ingefära och havtorn. För att skapa en balanserad smak i din nyttiga juice kan vi exempelvis använda söta äpplen, syrlig citron och smakrik chili. Vi provar oss fram tills smaken är helt perfekt och juicen är redo att avnjutas.

Hälsodryck med ingefära, gurkmeja och aronia

Ingefärans rotstam har använts sedan tusentals år som både god smaksättare och medicin. Hälsodryck med ingefära har ett kryddigt sting som piggar upp. Gurkmejan är släkt med ingefäran men har mildare smak. Den uppskattas inom matlagning och har också använts sedan länge inom folkmedicinen. En hälsodryck med gurkmeja känns igen på sin starkt gula färg.

Aronia är ett bär med syrlig och lite sträv smak. Det har en imponerande uppsättning antioxidanter och vitaminer och passar därför bra i hälsodryck. Detta är några av våra råvaror men de är många, många fler.

Visa som Rutnät Lista

25 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. RÅ | Ingefära på shot, 65 ml Ingefära på shot, 65 ml
    65 ml
    20,00 kr
Visa som Rutnät Lista

25 Varor

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.