Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Vinterkampanj! Upp till 40 % rabatt på alla boxar – från 99 kr! Till kampanjen→

Granatäpple

Granatäpple

Granatäpple har historiskt använts för både utvärtes och invärtes medicinsk behandling. De många kärnorna och det gnistrande röda fruktköttet som omger dem innehåller flera olika antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Näring och biologiskt aktiva ämnen i granatäpple

Granatäpple innehåller bland annat kalium, E-vitamin och polyfenoler. Polyfenolerna utgörs av exempelvis flavonoider (som antocyaniner), ellaginsyra och lignaner. Många av ämnena har biologiska effekter och antioxidativa egenskaper. Granatäpple är en riktig näringsbomb, helt enkelt!

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Granatäppeljuice utan socker och tillsatser

Även om frukten kan vara svår att skala är den värd att jobba för. Men vill man göra det lite enklare för sig är granatäpplejuice ett utmärkt alternativ! RÅ Granatäpple/Rödbeta på bag-in-box och flaska är osötad och består av hälften ekologisk rödbetsjuice och hälften ekologisk granatäppeljuice – inget annat. För dig som vill ha 100 % ekologisk granatäppeljuice finns RÅ Granatäpple på bag-in-box och flaska.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

En unik kombo mellan rödbeta och granatäpple eller ren granatäpplejuice

I vår juice RÅ Granatäpple/Rödbeta kombinerar vi granatäpplets och rödbetans fantastiska egenskaper. RÅ Granatäpple är en juice av 100 % granatäpple för den som föredrar det. Båda juicerna är ekologiska.

Rödbetorna kommer från vår egen kontraktsodling hos Polens största EKO-bonde och de ekologiska granatäpplena från Turkiet.

Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.