Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans när du handlar för minst 1000 kr

Granatäpple

Granatäpple

Granatäpple har historiskt använts för både utvärtes och invärtes medicinsk behandling. De många kärnorna och det gnistrande röda fruktköttet som omger dem innehåller flera olika antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Näring och biologiskt aktiva ämnen i granatäpple

Granatäpple innehåller bland annat kalium, E-vitamin och polyfenoler. Polyfenolerna utgörs av exempelvis flavonoider (som antocyaniner), ellaginsyra och lignaner. Många av ämnena har biologiska effekter och antioxidativa egenskaper. Granatäpple är en riktig näringsbomb, helt enkelt!

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Granatäppeljuice, osötad och utan tillsatser

Även om frukten kan vara svår att skala är den värd besväret. Men vill man göra det lite enklare för sig är granatäppeljuice ett utmärkt alternativ! För dig som älskar granatäpplets karaktäristiska smak och vill ha 100 % granatäppeljuice finns RÅ Granatäpple. RÅ Rödbeta/Granatäpple består av hälften rödbetsjuice och hälften granatäppeljuice – inget annat. Juicerna är helt utan tillsatser.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

En unik kombo av rödbeta och granatäpple

I vår juice RÅ Rödbeta/Granatäpple kombinerar vi granatäpplets och rödbetans fantastiska egenskaper. Rödbetans nitrater och mustiga, söta smak kompletteras utmärkt med granatäpplets antioxidanter och syrliga aromer. Juicen är ekologisk och består av 50 % rödbeta och 50 % granatäpple.

Köp nyttig granatäpplejuice online

Granatäpple är en fantastisk frukt som är fylld med näringsämnen och antioxidanter. Den är ett bra val för hälsan. Granatäpplejuice kan användas på flera sätt. Drick den smakrika och nyttiga juicen på granatäpple som den är eller blanda den i en smoothie till frukost eller mellanmål. Vi säljer granatäpplejuice, naturligtvis utan tillsatt socker eller sötningsmedel.

Drycken är pastöriserad för lång hållbarhet utan konserveringsmedel eller andra tillsatser. Vår bag-in-box innehåller 3 liter dryck och har en månads hållbarhet efter att den öppnats.

Hur smakar granatäpple?

Granatäpplet är inte släkt med det vanliga äpplet. Det vi äter och gör granatäpplejuice av är dess kärnor som omges av rött och saftigt fruktkött. Frukten har en mustig och frisk smak som är uppskattad i hela världen. Njut av den rena smaken från vår populära granatäpplejuice. Kombinationen av rödbeta och granatäpple i RÅ Rödbeta/Granatäpple är också väl värd att uppleva. Goda drycker att släcka törsten med eller använda i exempelvis en smoothie.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.