Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans när du handlar för minst 1000 kr

Lingon

Lingon

Det får plats mycket nyttigheter i ett litet bär. Vårt eget svenska superbär har inom folkmedicinen sedan länge använts som ett medel mot urinvägs­problem, blodbrist, dålig aptit och feber.

Uppskattade vitaminer och polyfenoler i lingon

Lingon innehåller gott om E-vitamin och K-vitamin men också polyfenoler som proanto­cyanidiner och flavonoider, exempelvis quercetin, samt resveratrol. Många av lingonets ämnen samverkar och ger en hög antioxidativ effekt.

I lingon finns också höga halter av det naturliga konserveringsmedlet bensoesyra. Det är tack vare bensoesyran som sylt och saft av lingon håller så bra utan tillsatser.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Ren lingonjuice på svenska lingon

RÅ Lingon är 100 % lingon som har vuxit vilt i våra svenska skogar. Bären fryses direkt efter plockning och rensas frysta för att sedan skickas till pressning.

Lingon och rödbeta är en populär kombo bland idrottare

Rödbetor har de senaste åren blivit otroligt populärt tack vare sina nitrater. Men även ämnet resveratrol som finns i lingon får allt mer uppmärksamhet bland idrottare och hälsomedvetna. Vi har därför valt att kombinera lingon och rödbeta i två av våra produkter – RÅ Balans och RÅ Rödbetskoncentrat.

Köp nyttig lingonjuice & lingondricka online

RÅ gör det lätt att göra hälsosamma val. Du får en dryck som också smakar naturligt gott. Lingondryck är utmärkt att njuta av som måltidsdryck eller syrlig törstsläckare. Ett glas lingonjuice är fullt med nyttiga ämnen och är helt fritt från tillsatser.

Lingondrickan fås i stor bag-in-box på 3 liter som räcker till hela familjen. Eftersom lingonjuicen är pastöriserad har den lång hållbarhet.

Naturliga råvaror, osötad och utan tillsatser

Lingondricka av 100 procent lingon och helt utan tillsatt socker, sötningsmedel och konserveringsmedel är en uppskattad dryck året runt. Lingon kallas det röda guldet från den svenska skogen och har i sin lilla form ett stort innehåll.

Lingonjuicen har en frisk och balanserad smak samtidigt som den gör hela kroppen glad. Drycken kan drickas som den är eller spädas med stilla eller kolsyrat vatten för att passa alla smaker!

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.