Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Försommar-REA – upp till 60 % rabatt på ALLA boxar! Köp nu→

Äpple

Äpple

Äpple är en av Sveriges mest populära frukter – inte konstigt med tanke på hur otroligt användbart det är! Äpple används ofta som smakförhöjare och naturlig sötning i drycker, och hos oss hittar du det både i juiceblandningar och i vår rena äppelmust.

Vad är skillnaden mellan äppeljuice och äppelmust?

Att dricka äppelmust eller äppeljuice är ett av de vanligaste sätten att njuta av äpple. Men vad är egentligen skillnaden mellan juice och must? Både äppelmust och äppeljuice är 100 % ren juice från pressade äpplen, skillnaden är att äppelmust aldrig görs av koncentrat.

Äpplets ämnen i en perfekt kombination

Äpplen innehåller en mångfald av bioaktiva ämnen, däribland sådana som fungerar som antioxidanter. De många ämnena samverkar med varandra och ger en mycket större effekt än ämnena var för sig. I större delen av västvärlden är äpple den största källan till de eftertraktade flavonoiderna som hör till polyfenolerna.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Ren äppelmust med en utsökt smak

RÅ Äppelmust på glasflaska eller bag-in-box är gjord av ekologiska äpplen och har en fin smakbalans mellan sötma, syra och fruktig arom. Den är aningen mindre söt än den typiska äppelmusten, vilket gör att den passar lika bra som morgonjuice som fräsch törstsläckare.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Äpple som smakförhöjare

Äpple används ofta i juiceblandningar som smakförhöjare och för naturlig sötma. Äppeljuicens fina arom passar perfekt som komplement till smaker i andra frukter, bär och grönsaker. Vi använder till exempel äppeljuice i RÅ Ingefära och RÅ Grönkål.

Vår äppelmust är god att dricka som den är men passar dessutom utmärkt att använda i smoothie tillsammans med dina favoritfrukter och grönsaker. Eller varför inte göra din egen juiceblandning? Blanda RÅ Äppelmust med någon av våra surare sorter, som till exempel RÅ Tranbär, RÅ Lingon eller RÅ Svarta vinbär för en perfekt balans mellan sötma och syrlighet som passar både vuxna och barn.

Visa som Rutnät Lista

13 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. Prova-på-paket, höstens nyheter 2021, 5 flaskor, 50 cl Prova-på-paket, höstens nyheter 2021, 5 flaskor, 50 cl
    5 flaskor
    Reducerat pris 189,00 kr Ordinarie pris 248,00 kr
  2. RÅ | Ingefära, 25 st shots Ingefära, 25 st shots
    65 ml
    475,00 kr
Visa som Rutnät Lista

13 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.