Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans när du handlar för minst 1000 kr

Äpple

Äpple

Äpple är en av Sveriges mest populära frukter – inte konstigt med tanke på hur otroligt användbart det är! Äpple används ofta som smakförhöjare och naturlig sötning i drycker, och hos oss hittar du det både i juiceblandningar och i vår rena äppelmust.

Vad är skillnaden mellan äppeljuice och äppelmust?

Att dricka äppelmust eller äppeljuice är ett av de vanligaste sätten att njuta av äpple. Men vad är egentligen skillnaden mellan juice och must? Både äppelmust och äppeljuice är 100 % ren juice från pressade äpplen, skillnaden är att äppelmust aldrig görs av koncentrat.

Äpplets ämnen i en perfekt kombination

Äpplen innehåller en mångfald av bioaktiva ämnen, däribland sådana som fungerar som antioxidanter. De många ämnena samverkar med varandra och ger en mycket större effekt än ämnena var för sig. I större delen av västvärlden är äpple den största källan till de eftertraktade flavonoiderna som hör till polyfenolerna.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Ren äppelmust med en utsökt smak

RÅ Äppelmust på bag-in-box är gjord av äpplen med en fin smakbalans mellan sötma, syra och fruktig arom. Den är aningen mindre söt än den typiska äppelmusten, vilket gör att den passar lika bra som morgonjuice som fräsch törstsläckare.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Äpple som smakförhöjare

Äpple används ofta i juiceblandningar som smakförhöjare och för naturlig sötma. Äppeljuicens fina arom passar perfekt som komplement till smaker i andra frukter, bär och grönsaker. Vi använder till exempel äppeljuice i RÅ Ingefära och RÅ Gurkmeja.

Vår äppelmust är god att dricka som den är men passar dessutom utmärkt att använda i smoothie tillsammans med dina favoritfrukter och grönsaker. Eller varför inte göra din egen juiceblandning? Blanda RÅ Äppelmust med någon av våra surare sorter, som till exempel RÅ Tranbär eller RÅ Lingon för en perfekt balans mellan sötma och syrlighet som passar både vuxna och barn.

Köp nyttig äppelmust online

Vi pressar de nyttiga äpplena till en äppelmust med riktigt god smak, naturligtvis helt utan tillsatt socker eller andra tillsatser. Du kan köpa vår äppelmust i webbshoppen.

Bag-in-boxen rymmer hela 3 liter och räcker länge. Men kanske inte så länge som du tror, äppelmusten är försvinnande god. En favorit hos både stora och små!

Hälsosamt val med äppelmust

Äpplet är inte bara gott, det innehåller också polyfenoler och andra nyttiga ämnen. Äppelmust och äpplejuice är ett hälsosamt val som passar de flesta smaklökar. Vår äppelmust är helt utan tillsatser och har en mycket uppskattad smak. Tappa upp ett glas av drycken och njut av den direkt som den är.

Kalla dagar är det gott med varm äppelmust. Du kan också använda den som smakförhöjare i exempelvis i en smoothie eller tillsammans med någon av våra andra juicer för att skapa en ny favoritsmak. Vi pastöriserar äppelmusten för att få en säker och hållbar produkt.

Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. RÅ | Ingefära på shot, 65 ml Ingefära på shot, 65 ml
    65 ml
    20,00 kr
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.