Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Mängdrabatt – 20 % rabatt vid köp av minst 3 boxar! Våra boxar→

Gurkmeja

Gurkmeja

Roten från den tropiska växten gurkmeja har använts i tusentals år som krydda, färgämne och medicin i Sydostasien. Den är idag mer populär än någonsin och används flitigt i både mat och dryck.

 

De flesta kanske är bekanta med gurkmeja som ingrediens i asiatisk mat och som hälsokost, men gurkmeja används i drycker också, som gurkmeja-te, guldmjölk och smoothies. Vi har gjort en egen juiceblandning, RÅ Guld, med gurkmeja och andra fina råvaror som matchar varandra perfekt, tycker vi.

Gurkmejan är rik på flera näringsämnen

Den guldgula gurkmejan innehåller kurkumin och andra kurkuminoider, som är växtpigment. Ämnena fungerar också som antioxidanter. I gurkmeja finns också också flyktiga oljor och vitaminerna E och K. Den är också rik på mineralämnen, bland annat järn, kalium, magnesium, selen och zink.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Juice med gurkmeja passar också som shot

RÅ Guld är en gyllene juiceblandning som innehåller 9,6 % gurkmeja blandad med 10 % ingefära som ger en extra kick. Dessutom innehåller den uppiggande syrlig havtornsjuice balanserad med naturlig sötma från juicer av morot, äpple och päron. Drick RÅ Guld som frukostjuice eller en smakrik shot. Prova gärna att blanda ner lite i soppan eller grytan.

RÅ Guld är otroligt rik på smak men innehåller inget tillsatt socker eller sötningsmedel. I de små shotflaskorna av plast tillsätter vi konserveringsmedel för ökad hållbarhet, men RÅ Guld i flaska och bag-in-box är ekologisk och helt utan tillsatsämnen.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.