Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Handla för minst 1000 kr och få fri hemleverans!

Aronia

Aronia

Aronia är kanske vårt mest underskattade bär. Aroniabuskar växer i många svenska trädgårdar, ändå är det få som drar nytta av aroniabärets fantastiska egenskaper. Aronia innehåller otroligt mycket antioxidanter, av många olika typer dessutom. Aroniajuicens sträva, fylliga smak gör den till ett perfekt alkoholfritt alternativ till rött vin.

Ett alkoholfritt alternativ till rött vin

RÅ Aronia har en torr och fyllig smak med en bra balans mellan surt och sött. Precis som alkoholfritt rött vin ska smaka! Det bästa är att du kan dricka hur mycket du vill och ändå vara lika pigg dagen efter.

Aronia är bäret med flest sorters antioxidanter

Antioxidanter fungerar ungefär som ett fotbollslag. Ingen kan göra allt ensam, alla behövs på planen för att laget ska kunna prestera på topp. Precis så fungerar antioxidanterna – ju fler olika typer av antioxidanter du får i dig desto bättre rustad är du.

aroniabär

Aroniabäret är otroligt rikt på antioxidanter, främst tack vare stora mängder antocyaniner som också ger den mörka färgen. Dessutom innehåller det bland annat vitamin A, E och K samt fosfor, kalium, järn och karotenoider.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Nyttig aroniajuice utan tillsatt socker

RÅ Aronia är gjord av 100 % kallpressade, ekologiska aroniabär. Naturligtvis innehåller juicen inget tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Köp aroniajuice och aroniadryck online

Vårt sortiment av RÅ gör det enkelt att välja nyttiga drycker som har flera positiva hälsoeffekter. Aroniajuice pressas av det svarta bär som finns i många trädgårdar. Busken kommer ursprungligen från Östasien men finns idag i en stor del av världen. Aronia har blivit populärt hos hälsomedvetna och odlas nu i stor skala.

Eftersom vår juice pastöriseras är den helt fri från konserveringsmedel. Drycken tappas på bag-in-box på 3 liter. Öppnad bag-in-box håller i en månad – gott om tid att dricka upp varje droppe av den goda aroniadrycken. En perfekt dryck till både vardag och fest!

Hur smakar aronia?

Vi har tagit tillvara på detta superbär i en juice med 100 procent aronia, helt utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Aroniajuicens smak är syrlig och något sträv. Den påminner om rött vin med sin bäriga smak med toner av rönnbär och körsbär.

Njut av ett glas aroniadryck till middagen eller blanda juicen i en hälsosmoothie. Smaken gör att drycken passar bra som ett alkoholfritt alternativ till fredagsmyset eller när det är fest.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.