Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Vinterkampanj! upp till 40 % rabatt på alla boxar – från 99 kr! Till kampanjen→

Aronia

Aronia

Aronia

Aronia är kanske vårt mest underskattade bär. Aroniabuskar växer i många svenska trädgårdar, ändå är det få som drar nytta av aroniabärets fantastiska egenskaper. Aronia innehåller otroligt mycket antioxidanter, av många olika typer dessutom. Aroniajuicens sträva, fylliga smak gör den till ett perfekt alkoholfritt alternativ till rött vin.

Ett alkoholfritt alternativ till rött vin

RÅ Aronia har en torr och fyllig smak med en bra balans mellan surt och sött. Precis som alkoholfritt rött vin ska smaka! Det bästa är att du kan dricka hur mycket du vill och ändå vara lika pigg dagen efter.

Aronia är det bär med flest olika typer av antioxidanter

Antioxidanter fungerar ungefär som ett fotbollslag. Ingen kan göra allt ensam, alla behövs på planen för att laget ska kunna prestera på topp. Precis så fungerar antioxidanterna – ju fler olika typer av antioxidanter du får i dig desto bättre rustad är du.

Aroniabäret är otroligt rikt på antioxidanter, främst tack vare stora mängder antocyaniner som också ger den mörka färgen. Dessutom innehåller det bland annat vitamin A, E och K samt fosfor, kalium, järn och karotenoider.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Aroniajuice – inget tillsatt socker

RÅ Aronia är gjord av 100 % kallpressade, ekologiska aroniabär. Naturligtvis innehåller juicen inget tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.