Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Handla för minst 1000 kr och få fri hemleverans!

RÅ-Partner tog dubbelt VM-guld

Grattis till dubbelt VM-guld, Jonna Sundling!

Grattis till dubbelt VM-guld, Jonna Sundling!

Vår ambassadör Jonna Sundling är nu en av de främsta sprintåkarna i längdskidor genom tiderna på damsidan.

Just nu pågår skid-VM 2023. Jonna hade redan från de två tidigare världsmästerskapen två individuella guldmedaljer i sprint och en guldmedalj i sprintstafett tillsammans med Maja Dahlqvist.

Efter en utdragen förkylning var Jonna redo för debuten i världscupen först i januari. Nu är hon i toppform, och i torsdags tog hon sitt tredje raka individuella världsmästerskapsguld i sprint.

– Det är helt fantastiskt och att få till det här i dag betyder mycket. Jag försökte fokusera på mig själv och hur jag ska åka, sade Jonna till Aftonbladet efteråt.

Tre dagar senare körde hon årets VM-sprintstafett tillsammans med silvermedaljören, vännen och lagkamraten Emma Ribom. Förväntningarna var höga och de infriades. Jonna åkte den sista sträckan, tog sig förbi USA och spurtade in i mål före Norge. Därmed tog hon sitt femte världsmästerskapsguld.

Eftersom Jonna tycker att kosten är viktig för att kunna prestera på topp laddar hon med RÅ Rödbetskoncentrat, och vi är stolta att ha henne med i vårt gäng. Lycka till Jonna!

 

Köp rödbetskoncentrat

 

Nitratladda med rödbetsjuice

Februari 27, 2023
Senaste artiklarna
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.