Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Välkommen till vår nya webbshop! | Topformula

Ny webbshop - läs om vad som är nytt!

Ny webbshop - läs om vad som är nytt!

Vi jobbar hela tiden för att din upplevelse av RÅ ska vara så positiv som det bara är möjligt. Ett steg i det är att ha en hemsida och webbshop som är enkel, smidig och snabb att använda. Vi har därför fräschat upp och gjort några förbättringar!

 

Nytt utseende – men samma goda innehåll

Ni som varit med förut kommer se att det är mycket som ser annorlunda ut. Vi har bland annat gjort justeringar i design och funktioner för att göra hemsidan tydligare och lättare för dig att handla i och hitta information om våra produkter. Vi har dessutom bytt till en plattform som gör det enklare för oss att göra ytterligare justeringar, för att vi ska kunna fortsätta anpassa oss utifrån era önskemål och feedback!

 

Nyheter är bland annat:

  • Nyheter & recept. I vår nyhetsblogg kommer du kunna läsa en massa spännande om våra produkter och om oss bakom RÅ. Till nyhetsbloggen → 
  • Hitta närmaste återförsäljare. Med vår nya kartfunktion är det superlätt att söka upp närmaste återförsäljare. Hitta återförsäljare →
  • Köp enstaka flaskor. Tidigare har vi sålt våra flaskor i paket om sex stycken. För att göra det enklare att blanda och testa nya sorter kan du numera köpa flaskor en och en.
  • Smidigare kassa. Det ska gå snabbt och smidigt att handla hos oss. Därför har vi gett vår kassa ett rejält lyft, till en enklare och mer överskådlig köpupplevelse.
  • Nytt betalningssätt. Tidigare har vi använt oss av Klarna som betalningsmetod, men nu går vi över till Collector. Du kommer fortfarande kunna använda samma betalningsmetoder: faktura, delbetalning, kortbetalning och bankbetalning.

 

Ny gräns för fri frakt

I våras tog vi bort fraktkostnaden helt för beställningar till postombud för att göra det enklare för dig som vill eller behöver kunna handla hemifrån och hämta RÅ nära dig.

I och med att vi börjar sälja flaskor en och en kommer vi införa en fraktkostnad på 49 kr för ordrar under 150 kr. Det är för att undvika onödiga småbeställningar som varken är bra för oss eller miljön.

 

Nytt alternativ för hemleverans

För dig som vill göra mindre beställningar erbjuder vi nu även hemleverans med Early Bird. Early Bird är ett extra bra alternativ för dig som bor i hus där tagg eller liknande krävs för att komma fram till ytterdörren. Early Bird levereras av brevbäraren och ditt paket kommer därför fram till din ytterdörr precis som din vanliga post! För Early Bird gäller samma fraktvillkor som för leverans till postombud, det vill säga 49 kr och fri frakt för ordrar över 150 kr.

Villkoren för Schenker Hemleverans är samma som innan – gratis hemleverans för beställningar över 1000 kr, annars 99 kr.

 

Nytt och förenklat bonussystem

Visste du om att du får bonus på varje köp du gör hos oss? Vi har upptäckt att många kunder inte vet om att de har bonuspoäng eller inte vet hur de använder dem. Därför har vi förenklat vårt bonussystem för att göra det smidigare att hålla koll på och använda dina bonuspoäng.

Läs om hur det nya bonussystemet fungerar här  →

 

För dig som har prenumeration

Visste du att du kan prenumerera på dina favoritsorter? Än så länge är det inte helt klart med prenumerationer här på vår nya hemsida, och det går därför inte att starta nya prenumerationer riktigt än.

Du som har en pågående prenumeration kommer fortfarande få dina paket som vanligt, men du kan inte själv ändra eller avsluta din prenumeration under Mitt konto. Har du frågor eller vill ändra eller avsluta en redan startad prenumeration kan du kontakta kundtjänst så hjälper vi dig! Kontakta kundtjänst →

Hör gärna av dig!

Om det är något du är missnöjd med eller om du stöter på något problem vill vi gärna veta det, så att vi kan jobba på att förbättra oss ännu mer. Hör av dig till kundtjänst på telefon 011 450 14 90 eller e-post info@wellnox.se så hjälper vi dig!

 

November 17, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.