Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Mängdrabatt – 20 % rabatt vid köp av minst 3 boxar! Våra boxar→

Rödbetssmoothie med bär och gröna blad

Rödbetssmoothie med bär och gröna blad

Rödbetssmoothie med bär och gröna blad

Har du också hört om de fantastiska fördelarna med rödbeta? Många idrottare dricker rödbetsjuice i samband med träning, och det pågår en mängd forskning om rödbetans effekter.

I den här smoothien har vi använt RÅ Rödbetskoncentrat, som innehåller 4 gånger mer rödbeta än vanlig pressad rödbetsjuice. Eftersom juicen är koncentrerad behövs inte lika mycket av den, och vi kan låta godsaker som banan och bär ta över smaken. Perfekt för dig som inte är så förtjust i rödbetans smak – eller som vill lura i barnen mer grönsaker!

 

Ingredienser (till ca. två glas)

  • 1 banan
  • 150 g bär eller frukt. (Här har vi använt frysta blåbär och hallon, men det bra med i princip vilket frukt eller bär som helst.)
  • Ett knippe grönkål
  • En näve spenat
  • 1 dl RÅ Rödbetskoncentrat

Gör såhär

Mixa alla ingredienser tillsammans. Smoothien är godast att avnjutas färsk, men går bra att spara i kylskåpet till nästa dag.

Rödbetssmoothie med rödbetsjuice från RÅ, bär, spenat och grönkålRödbetssmoothie med rödbetsjuice från RÅ, bär, spenat och grönkål

 

Tips - ha i ett rått ägg för extra protein

För dig som vill få i dig lite extra protein går det bra att ha i 1-2 råa ägg. Äggen ger ingen smak, men gör smoothien extra fluffig.

Maj 26, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.