Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fri hemleverans när du handlar för minst 1000 kr

Hur Pia Kind laddar upp inför sina tävlingar | Topformula

Pia Kind

Pia Kind

Instagram

 

Urstark och akrobatisk löpare med fokus på hinderbana. Specialist­sjuksköterska och tvåbarns­mamma som gärna peppar andra.

Att ha ett aktivt liv är Pias livsstil. Hon tycker att träning ska vara hållbar och gå ut på att orka med vardagslivet. Pia tränar allsidigt, exempelvis löpning, boxning, simning, cykling, yoga, crossfit och workout.

Det började redan i 4-årsåldern när Pia blev cirkusartist. Under följade 11 år byggde hon upp sin balans, styrka och smidighet. De senaste decennierna har hon sysslat med hästar och ridsport och spelat fotboll, men fotbollen lade hon på hyllan 2016.

Under de senaste åren har Pia deltagit i olika löplopp, allt från Lidingöloppet till Sofialoppet, och genomfört tjejklassikern. Ganska nyligen provade hon terräng­löpning och fastnade även för det.

Hösten 2016 började Pia med OCR - hinderbanelöpning, en sport som utmanar fysisk och psykisk styrka och som passar henne perfekt. I nationella tävlingar vinner hon oftast sin ålders­klass och kommer topp 20 av damerna totalt. I EM 2017 i Holland kom hon på 4:e plats i ålders­gruppen 40-44. Efter VM i Kanada 2017 kan Pia nu titulera sig världsmästare.

Pia tränar i många klubbar och med många olika människor. Hon vill inspirera till träning - man kan ta sig tid, det till synes omöjliga kan uppnås och åldern spelar ingen roll. Pia är utbildad löpcoach och har tidigare deltagit i lopp främst som instruktör och för att peppa andra, men har nu börjat fokusera även på sina egna prestationer.

Pia laddar för tävlingarna bland annat genom att dricka RÅ Balans, RÅ Rödbetskoncentrat och RÅ Ingefära.

September 16, 2020
Senaste artiklarna
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.