Till toppen

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Handla för minst 1000 kr och få fri hemleverans!

Så gör vi juice utan tillsatser eller sötningsmedel

Så gör vi juice utan tillsatser eller sötningsmedel

Så gör vi juice utan tillsatser eller sötningsmedel

När man tittar på de drycker som finns på marknaden idag är det lätt att tänka att det måste vara svårt att göra goda och näringsrika juicer utan tillsatser, konstgjorda smaker eller sötningsmedel. Men vi undrar snarare varför så många krånglar till det, när naturen är så god som den är. Vi använder oss istället av naturliga råvaror och processer för att skapa produkter som både smakar gott och får en lång hållbarhet.

 

Bara de bästa råvarorna

Nummer ett för att göra goda och näringsrika juicer är förstås bra råvaror. Istället för att köpa in de billigaste råvarorna och sedan tillsätta smakämnen för att få dem att smaka gott, ser vi alltid till att använda råvaror av högsta möjliga kvalitet. Sedan experimenterar vi gärna med olika smakblandningar! Vår blåbärsjuice till exempel visade sig vara godast precis som den är, med 100 % pressade blåbär, medan rödbetsjuicen blev som godast med lite hjälp från äppelcidervinäger, lingon eller granatäpple.

 

Utan socker och sötningsmedel

Istället för att tillsätta socker eller andra sötningsmedel använder vi oss av den naturliga sötman som finns i många råvaror. I RÅ Gurkmeja har vi till exempel använt oss av äpple, päron och morot för att balansera smaken av huvudingredienserna ingefära, gurkmeja och havtorn.

 

Lång hållbarhet – utan tillsatser

Matsvinn är ett stort problem för vår planet, och att skapa en produkt som håller från produktion, till butikshylla och hela vägen hem till ditt skafferi kan kännas som en stor utmaning. Och ändå har hushåll fått sommarens skörd att hålla hela vintern långt innan konserveringsmedel, kyl och frys var påtänkt. Istället för att tillsätta konserveringsmedel tar vi till ett gammalt husmorsknep, och pastöriserar våra juicer, vilket ger dem en hållbarhet på över ett år i oöppnad förpackning.

För att öka hållbarheten även efter öppningsdatum har vi tagit till en modernare uppfinning – bag-in-boxen. Våra bag-in-boxar är, precis som vinboxar, lufttäta även efter de öppnats, och håller därför över en månad från öppningsdatum. De enda av våra produkter som innehåller konserveringsmedel är våra små shots på plastflaska.

 

Svårare än så är det faktiskt inte att göra näringsrika och goda juicer – direkt från naturens egna skafferi.

Maj 22, 2020
Senaste artiklarna
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 602 15 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.