Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Nyhet: Fyndhörnan! Fynda bland produkter med kort datum. Just nu: shots från 5 kr/st! Till Fyndhörnan→

Intervju med Christopher Vang | Topformula

Christopher Vang

Christopher Vang

Instagram

 

Utlandsproffs i världens tuffaste sport - vattenpolo. Spelar beach­vatten­polo för moderklubben hemma i Linköping på somrarna.

Christopher har spelat vattenpolo sedan han var 10 år. Fem år senare bestämde han sig för att detta var vad han ville göra med sitt liv. Träna, tävla och vinna så mycket som det bara går för att försöka bli så bra som han någonsin kan bli.

"Vid nitton fick jag min första chans att spela på heltid utomlands. Nu, ett decennium senare, har jag spelat professionellt i Serbien, Tyskland, Slovakien, Malta, Australien - där jag lyckades vinna skytteligan - och Holland", berättar Christopher.

Christophers dröm är att få se den här sporten att växa sig stor hemma i Sverige. "Jag är väldigt stolt över att kunna kalla mig för Sveriges första och enda utlandsproffs i vattenpolo, men vi behöver få flera spelare att ta klivet över gränsen och pröva lyckan utomlands.

Jag hoppas kunna inspirera andra samtidigt som jag samlar fantastiska minnen i och runt simbassänger runt om i världen. Den här resan har bara börjat".

På somrarna spelar Christopher beachvattenpolo i Linköping för att hålla sig i form, och hans lag har vunnit flera SM-guld.

"Förutom hård träning är min kost väldigt viktig för mig, och jag är mycket noga med vad jag får i mig. Jag försöker äta så naturligt det bara går och vill lära mig så mycket som möjligt om hur kost påverkar mina prestationer för att se till att jag alltid är så bra jag kan vara. Därför har jag valt RÅ-juice".

Christopher dricker mest RÅ Balans. Han tror det har hjälpt honom att komma i form snabbare efter sommar­uppehållet (2017) och tycker det ska bli väldigt spännande att se om juicen kan hjälpa honom under säsongen också.

 

INTERVJU MED CHRISTOPHER (2017)

Hur blev du intresserad av idrott överhuvudtaget? Varför valde du just det fältet inom idrott?

Jag har alltid älskat att vara i vatten, och utmaningen att spela den här sporten där du behöver vara stark, snabb, smidig och kvicktänkt får mig att känna att jag tränar för att bli en superhjälte.

Svårigheter/bakslag du har mött? Oväntade positiva erfarenheter?

Jag var aldrig en talang. Under min tidiga karriär här hemma i Sverige var det aldrig någon som trodde jag skulle kunna bli mycket mer än en medelmåttig spelare i svenska Elitserien. När jag fick möjligheten att spela utomlands var de flesta övertygade om att det skulle bli ett kortvarigt äventyr. Nu, 10 år sedan den chansen dök upp, har jag livnärt mig på den här sporten och vunnit skytteligor och kommit hem med medaljer.

Vad har du för mål i din satsning?

Mitt mål har alltid varit att nå så hög nivå jag bara kan. Jag vill spela mot de bästa och försöka vinna så många matcher som möjligt. Sen får vi se vart det leder. Det är långt kvar.

Finns det någon som hjälpt dig speciellt mycket eller som är din inspirationskälla?

Jag inspireras av människor som lyckats trots att oddsen är emot dem. Folk som visat att bara man vill tillräckligt och jobbar hårt så kan det gå. En dag hoppas jag att någon ser mig på samma sätt.

Jobbar du? Med vad i så fall?

Just nu tillbringar jag hösten hemma för att slutföra mina studier och sedan bär det av på nya äventyr och en säsong i Nordamerika.

Hur fick du först veta om våra produkter och sedan kom på att kontakta oss?

Jag hittade era produkter i affären under en sommar hemma i Sverige och blev nyfiken på vad råsaften kunde göra för min träning. Allt som kan hjälpa mig prestera och som är naturligt är intressant - och så smakar det gott.

Upplever du att våra produkter hjälper dig med din hälsa och/eller träning? I så fall hur?

Nu har jag använt WellNOx produkter i över ett år och känner mig starkare och uthålligare än någonsin förr. Jag ser fram emot min 50/50-juice till gröten på morgonen.

Vad skulle du ge för råd till dina "följare" om din erfarenhet?

Om jag kunde ge andra råd om hur man ska bli bra på något skulle jag säga "Ha kul med det du gör. För att bli bra måste du öva varje dag och för att orka göra det måste du se fram emot det. Våga hitta nya sätt att utöva din sport eller hobby på. Testa nya idéer, var kreativ och repetera det du lärt dig".

Någon "hemlighet" som gör skillnad i din karriär som idrottare?

Jag tror inte det finns några hemligheter för att nå framgång. Som en gammal tränare sa till mig en gång: "Håll käften och simma!"

September 16, 2020
Senaste artiklarna
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.