Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Mängdrabatt – 20 % rabatt vid köp av minst 3 boxar! Våra boxar→

Svarta vinbär

Svarta vinbär

Svarta vinbärsbuskar finns i många svenska trädgårdar sedan lång tid tillbaka. Dessa "nordens druvor" odlades kanske främst till husapoteket från början, men dagens förädlade sorter smakar gott även utan socker.

RÅ Svarta vinbär är svartvinbärsjuice av 100 % ekologiska svarta vinbär. Vi tycker att dessa aromatiska bär kommer till sin fulla rätt när de inte blandas till den sockriga saft de flesta av oss är vana vid. Vår svartvinbärsjuice är syrlig och mustig på samma gång.

Svarta vinbär ger en riktig vitaminkick

Det finns massor med vitaminer i svarta vinbär, som E-vitamin och K-vitamin, för att nämna några. Andra ämnen vi hittar i svarta vinbär är kalium, essentiella fettsyror och antocyaniner. Den svarta färgen på bären skvallrar om höga halter av antocyaniner som både är färgämnen och fungerar som antioxidanter.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Svartvinbärsjuice utan tillsatt socker

RÅ Svarta vinbär är ren juice och innehåller förstås inget tillsatt socker eller sötningsmedel. Smaken är frisk och lätt, och de svarta vinbärens karaktäristiska arom är tydlig. Den som vill ha mildare smak späder juicen med vatten till en fräsch törstsläckare eller måltidsdryck. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.