Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Vinterkampanj! Upp till 40 % rabatt på alla boxar – från 99 kr! Till kampanjen→

Spirulina

Spirulina

Intresset ökar för näringsrika "havsgrönsaker" som mikroalger, cyanobakterier och tång. Just spirulina är cyanobakterier som också kallas blågröna alger. De innehåller klorofyll liksom vanliga växter.

Spirulina odlas över hela världen och är ett vanligt kosttillskott. Det sägs vara ett av de mest näringstäta födoämnen som finns.

Spirulina är en riktig näringsbomb

Spirulina är mycket rikt på mineraler, vitaminer, proteiner, fettsyror och andra bioaktiva ämnen, som antioxidanter. Det innehåller också klorofyll, som ger den gröna färgen.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Grön och frisk juicemix

I RÅ Matcha blandas spirulina med andra gröna godsaker, nämligen gurka, broccoli, matcha och lime. Dessutom får denna krämiga mix sötma från ananas och äpple. God och fräsch utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.