Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fynda bland varor med kortare datum! Till Fyndhörnan→

Spirulina

Spirulina

Intresset ökar för näringsrika "havsgrönsaker" som mikroalger, cyanobakterier och tång. Just spirulina är cyanobakterier som också kallas blågröna alger. De innehåller klorofyll liksom vanliga växter.

Spirulina odlas över hela världen och är ett vanligt kosttillskott. Det sägs vara ett av de mest näringstäta födoämnen som finns.

Spirulina är en riktig näringsbomb

Spirulina är mycket rikt på mineraler, vitaminer, proteiner, fettsyror och andra bioaktiva ämnen, som antioxidanter. Det innehåller också klorofyll, som ger den gröna färgen.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Grön och frisk juicemix

I RÅ Matcha blandas spirulina med andra gröna godsaker, nämligen gurka, broccoli, matcha och lime. Dessutom får denna krämiga mix sötma från ananas och äpple. God och fräsch utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Köp hälsosam juice med spirulina online

Spirulina är en alg som är mycket näringsrik och därför populär i hela världen. Vi har tagit fram en god juice där spirulina ingår. En mörkt grön och krämig juiceblandning fylld med nyttigheter från spirulina och de andra fina råvarorna. Denna ekologiska och osötade mix med grönsaker och frukt är ett bra val för dig som är hälsomedveten. I webbshoppen kan du välja mellan glasflaska på 50 cl eller bag-in-box som rymmer 3 liter.

Vad smakar spirulina?

Smaken är speciell och påminner om sjögräs. ”Som en kallsup i sjön”, har någon sagt. Alla uppskattar inte spirulinans smak, och vi föredrar att blanda den med utvalda grönsaker och frukter för att få en fin smakbalans. Vår spirulinadrink  innehåller även matcha, gurka och broccoli. Vi har också tillsatt ananas, äpple och lime för att tillföra härliga sötsyrliga aromer.

Kombinationen blir en fräsch dryck som faller de allra flesta i smaken. Denna juice med spirulina avnjuts exempelvis till frukost eller mellanmål, gärna väl kyld.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.