Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Försommar-REA – upp till 60 % rabatt på ALLA boxar! Köp nu→

Morot

Morot

Moroten uppskattas för sin söta och lite kryddiga smak men också för de näringsämnen den innehåller. Att morötter är nyttigt har vi fått höra sedan barnsben.

Morötter är rika på karotenoider som ger dem dess färg. Dessa ämnen är bland annat kraftfulla antioxidanter. En av karotenoiderna är betakaroten som omvandlas till A-vitamin i kroppen vid behov. En annan karotenoid i morötter är alfakaroten som har nästan 10 gånger starkare antioxidativ effekt än betakaroten. De innehåller också antioxidanten E-vitamin och andra vitaminer samt mineralämnen, främst kalium.

Ämnen som ger moroten smak

Under morotens söta smak kan man ana en aromatisk beska. Den kommer från ämnena falcarinol och falcarindiol. Det här är ämnen som också har biologiska effekter i kroppen som intresserar forskare alltmer.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

I vår juiceblandning RÅ Morot/Ingefära kombineras den kryddiga smaken av morot och ingefära med sötsyrliga aromer från äpple, lime och citron. Drick juicen exempelvis till frukosten eller mellanmålet. Massor med smak, inget tillsatt socker eller sötningsmedel.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.