Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Gratis hemleverans vid köp över 1000 kr!

Morot

Morot

Moroten uppskattas för sin söta och lite kryddiga smak men också för de näringsämnen den innehåller. Att morötter är nyttigt har vi fått höra sedan barnsben.

Morötter är rika på karotenoider som ger dem dess färg. Dessa ämnen är bland annat kraftfulla antioxidanter. En av karotenoiderna är betakaroten som omvandlas till A-vitamin i kroppen vid behov. En annan karotenoid i morötter är alfakaroten som har nästan 10 gånger starkare antioxidativ effekt än betakaroten. De innehåller också antioxidanten E-vitamin och andra vitaminer samt mineralämnen, främst kalium.

Ämnen som ger moroten smak

Under morotens söta smak kan man ana en aromatisk beska. Den kommer från ämnena falcarinol och falcarindiol. Det här är ämnen som också har biologiska effekter i kroppen som intresserar forskare alltmer.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

I vår juiceblandning RÅ Morot/Ingefära kombineras den kryddiga smaken av morot och ingefära med sötsyrliga aromer från äpple, lime och citron. Drick juicen exempelvis till frukosten eller mellanmålet. Massor med smak, inget tillsatt socker eller sötningsmedel.

Nyttig morot i kosten sedan länge

Morot är en rotfrukt som är både god och bra för hälsan. I Sverige har morötter ätits i ungefär tusen år, men moroten har odlats sedan mycket längre tid tillbaka i andra delar av världen. Ett sätt att njuta av den är att dricka morotsjuice. Vi tycker att morotsjuice gör sig bäst tillsammans med ingefära. Äpple, lime och citron förhöjer smaken ännu mer. Juicen är ekologisk och innehåller inga tillsatser, bara naturliga nyttigheter från smakrika råvaror.

Köp god morotsjuice online

I vårt sortiment hittar du en god juiceblandning med morotsjuice som har en touch av ingefära. innehåller inga tillsatser, bara naturliga nyttigheter från smakrika råvaror. Naturligt söt och utan socker och sötningsmedel och med en lätt kryddighet. Drycken är pastöriserad och har därför lång hållbarhet.

Juicen tappas på flaska som rymmer 50 cl eller bag-in-box på 3 liter. Bag-in-boxen har särskilt lång hållbarhet även efter öppnande då luft inte kommer in i förpackningen. Se till att alltid ha morotsdryck hemma att njuta av eller bjuda gäster på.

Hälsosamt val med morotsdryck

Ett bra sätt att få in mer grönsaker i kosten är att välja en morotsjuice som är nyttig och har en härlig smak som både barn och vuxna uppskattar.

Det är enkelt att göra ett hälsosamt val – beställ RÅ Morot/Ingefära i webbshoppen, en juiceblandning med en fin kombination av smakerna från morot, ingefära, äpple, lime och citron. Från hälsosamma och ekologiska råvaror, inget annat. Köp till dig själv eller ge bort till någon som du vill rå om lite extra.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Vi hittade inga produkter för ditt val.
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 60215 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.