Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Vinterkampanj! Upp till 40 % rabatt på alla boxar – från 99 kr! Till kampanjen→

Matcha

Matcha

Matcha betyder "malet te" och är alltså finmalet japanskt grönt te. Eftersom tepulvret inte silas bort innan man dricker teet får man i sig tebladens alla ämnen. Matcha används också i andra drycker, mat och bakverk.

Tepulvret matcha har en starkt grön färg och mustig smak. I Japan tillagas och dricks matcha traditionellt vid speciella teceremonier. Men matcha används också i andra drycker – som vår juiceblandning RÅ Matcha – och inom matlagning tack vare färgen, smaken och de ämnen det innehåller.

Matcha är rikt på antioxidanter

Tebladen som används till matcha odlas och behandlas på ett sätt som koncentrerar ämnena i dem. Det påstås att i en kopp matcha finns det tio gånger mer bioaktiva ämnen, bland annat polyfenoler, än i en kopp klassiskt bryggte, och koncentrationen av antioxidanter är nästan 500 gånger högre än i ett färskt äpple.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Grön juiceblandning med matcha

Vår juiceblandning RÅ Matcha får sin gröna färg och friska smak från matcha, gurka, broccoli och spirulina. Tillsammans med sötsyrliga aromer från ananas, äpple och lime blir det en krämig mix med fräsch smak. Utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.