Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Handla för 1000 kr och få gratis hemleverans!

Matcha

Matcha

Matcha betyder "malet te" och är alltså finmalet japanskt grönt te. Eftersom tepulvret inte silas bort innan man dricker teet får man i sig tebladens alla ämnen. Matcha används också i andra drycker, mat och bakverk.

Tepulvret matcha har en starkt grön färg och mustig smak. I Japan tillagas och dricks matcha traditionellt vid speciella teceremonier. Men matcha används också i andra drycker – som vår juiceblandning RÅ Matcha – och inom matlagning tack vare färgen, smaken och de ämnen det innehåller.

Matcha är rikt på antioxidanter

Tebladen som används till matcha odlas och behandlas på ett sätt som koncentrerar ämnena i dem. Det påstås att i en kopp matcha finns det tio gånger mer bioaktiva ämnen, bland annat polyfenoler, än i en kopp klassiskt bryggte, och koncentrationen av antioxidanter är nästan 500 gånger högre än i ett färskt äpple.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Grön juiceblandning med matcha

Vår juiceblandning RÅ Matcha får sin gröna färg och friska smak från matcha, gurka, broccoli och spirulina. Tillsammans med sötsyrliga aromer från ananas, äpple och lime blir det en krämig mix med fräsch smak. Utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Köp nyttig juice och dryck med matcha online

Matcha är ett populärt tepulver från Japan fullproppat med nyttiga ämnen. Gör ett hälsosamt val och beställ matchadryck i vår webbutik. Du får en dryck som är helt osötad och fri från konserveringsmedel. Vi har blandat matcha med andra gröna nyttigheter och goda frukter, en mix där smakerna kompletterar varandra utmärkt. Juiceblandningen är pastöriserad för att få lång hållbarhet. Den finns på 50 cl glasflaska.

Hur smakar matcha?

Det kan vara svårt att beskriva smaken på matcha. Den är mustig och intensiv, lite sträv och “gräsig”. Man säger att matcha smakar umami, den femte grundsmaken som hjälper andra smaker att komma till sin rätt.

För att skapa en matchadryck med fantastisk smak har vi valt att blanda matchan med en frukt- och grönsaksmix. En överraskande god dryck av naturliga råvaror klar att drickas som den är, gärna väl kyld. Ställ undan mixern eller ta din vanliga smoothie till nya höjder.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Vi hittade inga produkter för ditt val.
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 60215 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.