Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Vinterkampanj! Upp till 40 % rabatt på alla boxar – från 99 kr! Till kampanjen→

Hibiskus

Hibiskus

Hibiskusbuskarna växer i tropiska och subtropiska delar av världen. Det finns sorter som du säkert sett blommande på fönsterbänken, men visste du att man kan använda vissa sorter i drycker?

Det är rosellhibiskusen av en viss sort som används till bland annat drycker, gelé, bakverk och kosmetika. Det är de färska eller torkade vackert röda blomdelarna – och inte själva kronbladen – som används.

Röd färg, syrlig smak och antioxidanter

Hibiskusblommor innehåller bland annat antioxidanter och har länge använts inom folkmedicinen. Den friska, syrliga smaken är uppskattad, och traditionella varma och kalla drycker med hibiskus är vanligt i olika länder i världen.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Juicemix med frukt, bär och hibiskus

Vi tycker att hibiskus passar utmärkt tillsammans med granatäpple, aroniabär, äpple och chili i vår juiceblandning RÅ Hibiskus. Resultatet är en härlig djupröd dryck med mycket smak helt utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.