Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Handla för 1000 kr och få gratis hemleverans!

Hibiskus

Hibiskus

Hibiskusbuskarna växer i tropiska och subtropiska delar av världen. Det finns sorter som du säkert sett blommande på fönsterbänken, men visste du att man kan använda vissa sorter i drycker?

Det är rosellhibiskusen av en viss sort som används till bland annat drycker, gelé, bakverk och kosmetika. Det är de färska eller torkade vackert röda blomdelarna – och inte själva kronbladen – som används.

Röd färg, syrlig smak och antioxidanter

Hibiskusblommor innehåller bland annat antioxidanter och har länge använts inom folkmedicinen. Den friska, syrliga smaken är uppskattad, och traditionella varma och kalla drycker med hibiskus är vanligt i olika länder i världen.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Juicemix med frukt, bär och hibiskus

Vi tycker att hibiskus passar utmärkt tillsammans med granatäpple, aroniabär, äpple och chili i vår juiceblandning RÅ Hibiskus. Resultatet är en härlig djupröd dryck med mycket smak helt utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Läs mer om hur vi gör våra drycker utan tillsatt socker eller andra tillsatsämnen.

Köp nyttig juice med hibiskus online

Det behöver inte vara svårt att göra hälsosamma val. Beställ nyttig och god juice med hibiskus i webbshoppen. En juiceblandning där hibiskus fått sällskap av andra råvaror som också är rika på smak och antioxidanter.

Den passar lika bra till vardags som till fest. I stället för läsk vid fredagsmyset, som alkoholfritt alternativ på mingelpartyt eller som törstsläckare på utflykten. En fräsch dryck som gör gott. RÅ Hibiskus finns att köpa på glasflaska med en volym på 50 cl.

Vad smakar hibiskus?

Hibiskus är inte bara en vacker blomma, den kan också användas till goda drycker med djupröd färg. Smaken är mycket aromatisk. Många tycker att den har toner av svarta vinbär. Hibiskus har frisk och syrlig smak vilket är anledningen till att vi balanserar den med sötma från äpple.

Tillsammans med aronia och granatäpple blir det en härlig smakkombination. Lite chili har tillsatts för en aning hetta. Juice med hibiskus har en mustig men frisk karaktär som passar till det mesta. Prova också att blanda den i en smoothie.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 60215 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.