Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 350 kr

Vinterkampanj! Upp till 40 % rabatt på alla boxar – från 99 kr! Till kampanjen→

Grönkål

Grönkål

Idag är grönkål mer populärt än någonsin, både på tallriken och i juice eller gröna smoothies. Vår ekologiska grönkålsjuice innehåller hela 41 % pressad grönkål och är perfekt att blanda i smoothie eller dricka som den är.

Grönkål är full av vitaminer, mineraler och andra ämnen

I grönkål finns en otrolig mängd näringsämnen och andra bioaktiva ämnen som bland annat fungerar som antioxidanter. Den innehåller även E-vitamin, K-vitamin, betakaroten (ett förstadium till A-vitamin), alfakaroten, alfalinolensyra, lutein, quercetin, kaempferol och glukosinolater som bildar sulforafan. Grönkål är även rikt på mineraler som järn, kalcium, kalium och magnesium.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Ekologisk grönkålsjuice utan socker och andra tillsatser

I vår juice RÅ Grönkål har grönkålens mustiga smak balanserats med fina sötsyrliga aromer från lime och äpple och uppiggande hetta från ingefära. Vår ekologiska grönkål odlas i Polen och pressas färsk för att bibehålla smak och kvalitet. RÅ Grönkål består helt av naturliga råvaror och innehåller inget tillsatt socker eller sötningsmedel, och inga konserveringsmedel eller andra tillsatser.

Morgonjuice eller grön smoothie

RÅ Grönkål passar utmärkt att dricka som den är eller att använda som bas i en grön smoothie. Grönkålsjuice har också blivit populärt att dricka för de som sysslar med detox.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på flaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.