Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fynda bland varor med kortare datum! Till Fyndhörnan→

Grönkål

Grönkål

Idag är grönkål mer populärt än någonsin, både på tallriken och i juice eller gröna smoothies. Vår ekologiska grönkålsjuice innehåller hela 41 % pressad grönkål och är perfekt att blanda i smoothie eller dricka som den är.

Grönkål är full av vitaminer, mineraler och andra ämnen

I grönkål finns en otrolig mängd näringsämnen och andra bioaktiva ämnen som bland annat fungerar som antioxidanter. Den innehåller även E-vitamin, K-vitamin, betakaroten (ett förstadium till A-vitamin), alfakaroten, alfalinolensyra, lutein, quercetin, kaempferol och glukosinolater som bildar sulforafan. Grönkål är även rikt på mineraler som järn, kalcium, kalium och magnesium.

Eftersom våra produkter är klassade som livsmedel är det vi får säga om deras hälsoeffekter strängt begränsat. Vill du veta mer om de råvaror vi använder och vad de kan vara bra för, hänvisar vi dig därför till att själv söka information på internet eller på annat sätt. Här kan du läsa mer om reglerna kring närings- och hälsopåståenden.

Ekologisk grönkålsjuice utan tillsatt socker och konserveringsmedel

I vår juice RÅ Grönkål har grönkålens mustiga smak balanserats med fina sötsyrliga aromer från lime och äpple och uppiggande hetta från ingefära. Vår ekologiska grönkål odlas i Polen och pressas färsk för att bibehålla smak och kvalitet. RÅ Grönkål består helt av naturliga råvaror och innehåller inget tillsatt socker eller sötningsmedel, och inga konserveringsmedel eller andra tillsatser.

Morgonjuice eller grön smoothie

RÅ Grönkål passar utmärkt att dricka som den är eller att använda som bas i en grön smoothie. Grönkålsjuice har också blivit populärt att dricka för de som sysslar med detox.

Köp nyttig grönkålsjuice online

Grönkål är en fantastisk råvara som är god att göra juice av. Vi har blandat grönkålsjuicen med juice från lime, äpple och ingefära för en fräsch smak. Enkelt att beställa hem på glasflaskor som rymmer 50 cl.

Ställ fram flaskan på frukostbordet eller blanda till en god smoothie, kanske med len havredryck som kompletterar grönkålens mustiga smak fint. Eller varför inte prova grönkålsjuice i brödbaket eller som bas i soppan?

Hälsosamt val med grönkål i kosten

Det är lätt att idag göra medvetna och hälsosamma val. Lägg enkelt till grönkål med dess näringsämnen i kosten genom att välja grönkålsjuice. Grönkålen är full  med vitaminer, mineraler och andra ämnen som gör din kropp glad.

Vår juiceblandning med grönkål är ekologisk och innehåller enbart utvalda råvaror från naturen. Du slipper tillsatt socker, sötningsmedel och konserveringsmedel. En naturlig del i ett liv utan tillsatser.

Vi pastöriserar våra produkter för att ge en lång hållbarhet. Våra produkter är helt osötade och alla på glasflaska och bag-in-box är helt utan tillsatser. I våra små shotflaskor av plast har vi tillsatt konserveringsmedel. Här kan du läsa mer om hur pastörisering går till och hur näringsämnena påverkas.

Vi hittade inga produkter för ditt val.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.