Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Gratis hemleverans vid köp över 1000 kr!

Ekologisk

Vi har ett stort urval av ekologiska juicer. Alla våra ekologiska juicer är helt fria från tillsatser. Råvarorna är noga utvalda, och det är viktigt för oss att juicerna har en god och naturlig smak.

Ekologisk juice – naturligtvis utan tillsatt socker

Att en dryck är ekologisk innebär bland annat att den är fri från tillsatser. Juice innehåller per definition inget tillsatt socker eller sötningsmedel. Sötman kommer endast från de naturliga sockerarterna i frukterna, bären och grönsakerna. Eftersom juicen pastöriseras får den lång hållbarhet utan konserveringsmedel.

Våra ekologiska juicer kan drickas som de är eller blandas i exempelvis en smoothie eller med kolsyrat vatten. Till vardags och fest för både barn och vuxna. Som ett alkoholfritt alternativ eller i stället för sockrad saft och läsk.

Miljövänligt med ekologiskt tillverkade drycker

Ekologiskt är bra för både dig och naturen. När råvarorna till våra juicer odlas används inte konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Du slipper få i dig gifter, och varken miljön eller de som odlar våra råvaror utsätts från skadliga ämnen.

Den goda smaken och den höga kvaliteten gör att våra juicer har blivit en favorit i många hem. Vi har ett brett sortiment och det är enkelt att beställa ekologisk juice och andra drycker online i vår webbutik.

Visa som Rutnät Lista

19 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

19 Varor

Per sida
Fallande ordning
© WellNOx Health AB (556961-4489). Hagagatan 4, 60215 Norrköping.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.