Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Datan vi samlar in används för att förbättra webbplatsen och för personifierade annonser. - Läs mer - OK

Råvaror från naturen

Inget tillsatt socker eller sötningsmedel

Fri frakt från 499 kr

Fynda bland varor med kortare datum! Till Fyndhörnan→

Äppelmust på bag-in-box, 3 liter, ekologisk

3 liter

139,00 kr

I Lager
SKU
1101300015

RÅ Äppelmust – ekologisk äppeljuice på bag-in-box

  • Av 100 % ekologiska äpplen
  • Osötad och helt utan tillsatser
  • Passar som frukostjuice, måltidsdryck, i smoothie eller som smakförhöjare tillsammans med någon av våra andra juicer
  • Pastöriserad

Med sin fina smak, där den fruktiga sötman balanseras med frisk syra, är äpplet en favorit för många. Vår äppelmust är inte riktigt så söt som äppelmust ofta kan vara, utan har en frisk smak som passar lika bra som morgonjuice som fräsch törstsläckare. Vi vill även tipsa om att använda den som naturlig sötning och smakförhöjare tillsammans med någon av våra surare juicer. Mums!

RÅ Äppelmust är juice gjord av 100 % ekologiska äpplen. Inget annat. Äppelmusten pastöriseras innan tappning för att få en lång hållbarhet. Eftersom bag-in-boxen är lufttät är hållbarheten minst en månad efter att den öppnats.

Klimatsmart förpackning

Bag-in-boxens långa hållbarhet gör att matsvinnet minskar, vilket är bra för miljön. Dessutom är koldioxidutsläppen jämförelsevis låga vid produktion av förpackningen. Den är också lätt och stapelbar vilket ger effektivare transporter och lägre miljöpåverkan.

När bag-in-boxen är tom sorteras ytterkartongen som pappersförpackning och innerpåsen med tappkran som plastförpackning och lämnas för återvinning.

Ingredienser

Juice av 100 % ekologiska äpplen. Pastöriserad. Ekologisk.

Näringsvärde

Näringsinnehåll(100 ml)
Energi 170 kJ/40 kcal
Fett 0,5 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 10 g
- varav sockerarter 10 g
Protein 0,5 g
Salt 0 g

Dosering och användning

Juicen håller i minst en månad efter att den öppnats.
Smaken kan variera efter säsong.

Dosering: Hur mycket du ska dricka beror på många saker, som kroppsvikt, din kost i övrigt och vad du vill uppnå för effekt. Generellt brukar vi rekommendera ungefär 1 deciliter om dagen, men det går självklart bra att dricka mer!

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.